blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG dha
ČLÁNKY
DISKUSIE
1
SLEDUJETE BLOG
Vitajte na mojom blogu
DHA



Pearlmakers
pridal DHA 29.6. 2007 o 23:26

Článok obsahuje niektoré z brebtov a omylov, ktoré sa tu na Sector fóre objavili zhruba  od Q1 2006.

Príspevky sú v originálnom znení a väčšinou nie sú nijak upravované ani cenzurované. V niektorých dialógoch sú zámerne vynechané nepodstatné príspevky alebo časť príspevkov.

Poznámka: Pokiaľ používate prehliadač Internet Explorer (prípadne iný - neotestované) text sa nezobrazí správne. Odporúčam prezerať v Mozilla Firefox.




    Leo 333


Leov profil:

Vek: 20
Bydlisko: Prievidza
Popis: zabavní a priateľ, kamarát

Preferovaná platforma: PC
Najlepšia hra vôbec: Mattrix revolusion
Zamestnanie/odbornosť: Študent

Homepage: oinle hry


Leove výroky:

O slovenčine
"Ja som napríklad neni dobrí v SJ a preto keď urobím niake chyby tak to každý kritizuje.Ale ja sa snažím čo najlepšie písať ale, niekedy sa to nedá nemám sa koho opýtať ako to napísať.Takže sa nerozčulujte na mojich kiksoch.!!"

"Viete miečo vám poviem!Ak vravíte,že mám chyby v SJ.No tak vi máte dvojnásobné.Lebo spisovne sa treba aj vyjadrovať a nie ako vi...
Chápete vi tomu vôbec....!!!"


O hrách
"Mislím že,PC hry sú celkom skvelé dá sa celkom dobre na nich zahrať.Ale sú aj hry ktoré sa nedajú porovnať s iními. Čo na to?????"


O priateľoch
"ja si mislím že ten ozajstní kam./priat. musí byť fakt taký ktorí ti je naozaj schopný pomôcť v tvojich najväčších ťažkostiach a pochopiť ťa čo potrebuješ v tej chvíli!!!"


Diskusia  AKO SA ĽUDIA CHOVAJÚ NA ULICI K VÁM KEĎ, STE V DOPRAVNOM PROSTRIEDKU...
"Niektorý ľudia sú podľa mňa až príliš agresívny.A to nehovorím o všetkých.Ja som videl naprí.v dop. prostr. muža kt.sa tak rozkrikoval na žiaka že,ho nepustil sadnúť si.A bol mu schopný ešte vilepiť facku.To je podľa mňa vrchol!!!!"

"MMX
Hmm, autor ma asi dost silnu schyzofreniu; ja som teda este nebol naraz na ulici aj v dopravnom prostriedku. Iba ak sa Leovi stalo ze ho autobus privrel medzi dvere a ludia v autobuse aj vonku na neho divne pozerali. Ale to by som vy****l sofera.

Leo 333
No a čo si myslíš! ??? Autobus podľa teba nebýva na ulici??? To fakt sa mi ti nezdáš!!!"


O Nezvestných
"ja som to nepozeral, ale ja som pozeral nezvetních ale neviem tomu pochopiť je to niaká suchotina čo? Druhý raz si pozriem niečo iné čo budeš odporúčať."


Leo sa hlási na PC kurz
">Téma
No čo ! Viete chodím aj na PC kurz kt. je zriademý v škole.A môžem ho odporúčať aj iným.A ešte keď je tam perfektná zábava.!!!!!!!!!!"


Aké hry budú v roku 2854?
"Take perfektné a vymakané ako ešte nikdo nevimisle ešťe nikto a možno kdo vymislí tú novú hru bude niekto z nás. Pozdravuje Leo 333"


Aké zvieratá sa páčia Leovi
"Skoro všetké ale najviac sa mi páčia so zabijackimi inštiktami kt.vedia perfektne až vymakane loviť. Ako napr. Hady, Krokodíli, najsmrteľnejšie zvieratá."


O Erikovi z Vyvolených
"No a čo aspoň ich tam trízni a napomáha otvárať ich charakteri.. A oni budú na tom biedne a ti si z kade padol..!§"


Minulý a budúci život
"ja si mislím že v minulom živote som ból asi obchodník v egypte lebo mám rád egypt a budúcom živote dúfam že budem miliardárom!!"


Opäť niečo z Vyvolených
"Ti mislíš,že keby si bol ženská! Tak to ani nepomisli.Veď by ťa tak.....,že by si to nevichodil ani do 3 rokov."


Leo zakladá diskusiu ROZPRÁVAJTE SA O HOCI ČOM..!!
"Mordofatal
zavri totu, na kecanie mimo je tema Offtopic

Leo 333
>Oznam
No a čo! Môžu byť aj 2 diskusie a vi ma môžte... len tak pobaviť!
Mordofal toto je pre tích čo to vedia pochopiť a ti tam nepatriš!!!!!!!!!!

Tw"




   hashter99


hashterov profil:

Popis: Som KING.Zacinal som so 486,potom Duron 800 384ram a geforce 2 MX200 32MB 30HDD(mam ho este).Potom AMD Athlon XP 2500 taktnuty na 3200,Socket A(neviem nazov),512/1024 ram Radeon 9550 128MB/bit taktnuta na 500Mhz ATX 350,120HDD.Potom Semprona 64 2800 taktnutu na 3000(viac som netaktoval,lebo teploty boly divne a ani neslo),512 ram,radeon x800 256MB/bit,socket 754 K8 nforc4,HDD120.Mozno bude AMD athlon 64 3000,512ram socket 939,x800 256mb/bit 120HDD.To iste ale bude sa dat viac taktnut. ... aj tak som KING a rad by som si zahral GOD OF WAR A teraz nieco o mne.Nemam rad krypton a moje druhe meno je Kal El mam nevlastneho otca,moj vlastny otec zomrel ked jeho planetu napadol Zod ale ja som prezil a pristal som na zemi spolu s meteoritmy,ale aj tak som KING. Medzi mije oblubene serialy patri Smallville,Prison Break,Lost,Taken,Sevidzovci.Pozrem si dbre filmy(aky pride pod ruku):dobre filmy co som videl su: Constantine,Muz na mesiaci,Pan Prstenov,Matrix,Liga Vynimocnych,... Mojim snom je mat 4 peckove PC.Kazdys tych 4 by bol: 2x Opteron 248,8GB ddr2 ram,2x Geforce 7950GX2,HDD 500GB,a dobry net aby som mohol hravat multiplayer,ale aj po lanke zahrat.Zdroj daku 800W monitor 37 palcovy,laserovu mys a dorbu klavesnicu.Este 7.1 kanalovy zvuk.Este dake dobre doplnky.A to vsetko najviac taktnut a podavat chladice.A ktomu este bagetu dlhu 1 meter.Tie PC by mi stacily 2 alebo aj 1.Proste aby mi tam sly all hry na full detailoch s primeranym rozlysenim na 37 monitor.Net daky 10MB.Ale aj tak som KING. Ak daco,moje ICQ je:414 782 751 Telefon: mam zvycajne vbyti takze nic Tesim sa na zimu 2006 a jar 2007, v tedy budu pecka hry vychadzat,takze nebudem vediet co skor hrat. Na buduci tyzden v piatok(asi dako okolo 30.11.06)takze si budem moct prepnut s low na low/medium. A este neznasam wow skor Lineage2 c5.Uz ani L2 nemam rad ale paci sa mi LOTR:Online!Teraz som si stiahol LOTR Online ale neviem najst server,tak ak daky poznate tak napiste pls.dik.


Najlepšia hra vôbec: Unral Tournament 2007, Elveon, Killzone 3, Crysis
Zamestnanie/odbornosť: Hard Trucker, Stolny Tenis
Homepage: hashter@atlas.sk a C:Documents an SettingKubo...


hashterove výroky:


"o vodu sa neboj,daj do hrnca vodu a prevaris ju a je to
... ale vlastne teraz sa cena zdvyhne,ked budu procesory takto chladene,ak sa to ujme tak aj ine veci sa budu s tym chladit a voda bude este drahsia"


O Armed Assault
"no mohlo to byt lepsie ale fanusikov(aj ja) nic neodradi,ale toto asi odradi,ale nini to zase ani najhorie."


"Ja by som sa aj tak nebyl,ja sa nerad byjem.Ale ked sa uz mam byt tak si to vychutnam.
Nemam rad sci-fi hry s 2 setovej vojny!"


"ved vlastne 300000 slovakov slo do ameriky,takze polovica hier s ameriky su tiez slovenske"


O hre STALKER Shadow of Chernobyl
"dalsia hra ktoru mozno dostanem na narodeniny(ked ma vynst v marci,ale mozno ani nevinde.)"


"neviem co sa vam paci na wow.ja by som to aj hraval ale ta grafika ma odradi.nic v zlom ale podla mna to je zla hra."


"hhh haluze.A haluzne boli tie skini vo vice city.Chyby v hrach su haluzne(ale len niektore).Som videl video ako jeden zoskocil s mrakodrapu a aj s lietadlom a pocas padu na stupil.Ale aj tak najvecie haluze su v MP,napr ked kamarat bol na motorke a ja som chcel nastupit ale neslo a o 1 neskor ma hodilo k nemu na motorku a bol na konci mesta :D.Sa tesim na GTA 4 ak bude na PC,tam to bude realnejsie, uz aby vyslo!"


"Uz sa tesim,moze to byt haluz!"


"pekna grafika,vyzera to velmi pekne.Len sa bojim ze to na PC nebude.Ale mohly to dat na PC ked na San Andreas zaroblili cca 10 milionov dolarov a to len na PC.Takze by to mohli dat aj na PC."


"Neviete preco mi nejdu dat na youtube videa vo formate gif?"


"koznolu si nekupuj,konzoli su zle(neda sa im verit)
UT3 4 forever"


hashter opisuje víkendové gadgety
"1 hh
2 hhh
3 peknee,ak to bude lacne tak si to mozno kupim
4 hhhh
5 hhh

6 heh"


hashterov vtip
"cigan pride za juliou robercovou a povie jej mate velke usta mate velke usta a on sa ho spyta preco to povedal dvakrat.to bola ozvena :D"


"PatrikXY
this is amerika guy

hashter99 -> PatrikXY
spravyl sy chybu, tam malo byt this is amerika gay"


hashter o GTAIV
"sakra len aby to bolo na PC.A ak budu chciet aby sa im investicie vratili tak by to maly dat aj na PC a zarobia este viac.Hlavne je aby to bolo na PC!!!

QuIT -> hashter99
ked tak krasne hovoris o tom zarabani vyvojarov na PC, ty predosle diely GTA urcite vsetky original, vsak?

hashter99 -> QuIT
ale mam aspon orignal obal(stiahnuty s internetu) :D.Ale najde sa vela ludi ktory by si kupili gta.Ved SA zarobilo na PC vela penazi."


"a v defcon je tiez zopar atomoviek ,ale to su len hry ale skutocnost je ina.washington chces zautocit na irak a irak potom zautoci na USA a cesi si planuju postavit proti raketovu zakladnu(alebo daco take)takze irak to bude chcit znicit a my sme pri cechoch takze to zasiahne aj nas,a po tych utokoch sa nastvu okolite staty a pojdu na irak a japonsko sa pomsti za hirosimu a nagasaki a ostane len afrika a australia ale ty sa tiez pripoja do vojny takze preziju len eskimaci a slovaci lebo ty sa skryju do jaskyn kde budu mat posietovane PC a ked vsetci vyndu s ukrytov tak ich oziary a vecina zomrie cize budu musiet vynst omnoho neskor a doftedy sa moze minut jedlo a zvierata sa zmutuju a bude to ako v stalkerovy a nakoniec radiacia zabije vsetko zive a aby toho nebolo malo ma padnut asteroid takze neprezie nik,len smutovane ryby a tie tiez neskor skapu takze takto odfajcime aj mimozemnstanov(ak daky su)a nebudu si moc prist po nove zdroju na planetu(ale to je len vo filmoch).Ale asi sa to nestane,co by bolo dobre,lebo si este chcem zahrat UT 2007."


"moze to byt haluz,konecne destrukcia poriadna :).MP moze byt haluz,uz sa tesim."


"ja som si fixkou robil kursor aby som nemusel v CSku zameriavat so sniperkou :D
dogyno - kursor sa da zmenit,ale asi nie v menu :)"




    mous (Kubish)


mousove výroky:


"Chcel si dat medzi ahoj a bandaska dve pismenka "ja som"."


"Ľudia aj mne mal som 54 a teraz mam 52 ale pišem rečku lebo som sa nasrar"


"Tak ja na 100% pridem na Sector Event do Nitri. Krasne mi to vychadza. Moj brat (ktory v Nitre studuje) sa uz dlho chysta na Parcon a ja Sector Event samozrejme aj na Parcon. Musim priznat ze viac sa tesim na Parcon ako na Sector Event. Takze mna tam urcite uvidite.
Podla mna je vybrat mesto na Event Bansku Bystricu zle riesenie. Nemam kde prespat, tam moj brat nestuduje a v BB sa Parcon konat nebude."


"Nevie niekto kde by sa dali stiahnúť soundtracky z filmu ktorý som už spomýnal, Okrsok 13?

Kua! Aká chyba!!! Hambím sa!

*Hanbím sa!!!
Kua!"


"mous -> STYRACOSAUR
Oooo ty tak na QuITa? Hahaha RoFL debil! Mal by si sa kludnit lebo pri tych prvych reckach sme ti hned napisali ze to oprav ale stale si melies svoje. Si arogantny, naivny debil!
PS: Dufam ze sa utopis vo vlastnom floorde. To nevies napisat do jedenho prispevku? Si az taky kreten?

mous -> STYRACOSAUR
A kolo mas rokov?"


mous o svojom CPU, ktore je P5
"To je INTEL INSIDE sprecialny procesor....ta firma sa premenovala s INTEL na neviem co a to je nieco ako P5 a ma to take vyhody....na pracu a tak."


"Ja som šiel na Sector Event. Narozdiel od Teba ja nechodím na Hetero Párty."


"Mne sa stáva, že takmer sa poseriem a keď dôjdem domov, z ničoho nič je mi v pohode a kilo sračiek v mojom zadku, niekam zmizne."


"darthNadd
predam ohnostroj na silvestra , nadherne roznofarebne pumy, zvukovy efekt, tvary srdca a hviezdy... cena 560,-Sk kupujte kym su
znacka- iba raz pouzite

Kubish  -> darthNadd
Ja mám nejaký ten záujem...ešte ti dám vedieť PM-kou koľko ich chcem a kedy. OK?"





    Canadiar1


Canadiarove výroky:


Úryvky z recenzie na GTA:SA a Mafiu

"Asi najznámejšou hrou roka 2006 je hry GTA: San Andreas. Nové gta prinieslo obrovské zlepšenie naproti Vice City. Hra ale nebola moc žiadaná a ani nepriniesla veľa peňazí a napriek tomu ju má každý gejmer. Prečo? Hakkeri sa dostali do pragramov rockstar games a ukradli san andreas. Teraz je gta voľne dostupné na internete."

"Na hre sa my nepáčilo že ma neustále otravovala hudba, síce mám swing rád ale toto. Trú rú trúrú trú rú rú rú rú rú trúrú."

"Toto síce nie je veľká pravda vďaka príbehu čo sa my stal na oslave narodenín čo bolo presne pred 47. dňami. Zjedol som veľa chlebou a od rána do 17:00 som vracal NON STOP. No potom som si zahral Mafiu a ako zázrakom som prestal vracať! Aj preto mám rád túto hru."

"Nekritizujte ma, veď mám len 11 rokov!"


"mcross
z Canadiarovej recky
Toto je mudrost, za ktoru by sa ani Descartes nemusel hanbit, citujem:
"Z pištoľov strieľať je ľahké, no zastreliť niekoho je oveľa ťažšie.""


Canadiarova reakcia na kritiku k recenzii
"
drž hubu ti hovado mam len 11 rokov a nahodov lepsie ako ta recenzia Dynastic Varriors od Miki 101! Pochváľ sa ty svojími. A všetci čo ma kritizujete poviem vám skratkou: JMTUR: Je mi to u riťi! Alebo Kiss me ass!"


"Rád by som tejto hre dal 100% ale nejde to. To kôli tím ťažkým misiám. Ale tie uberú pol boda, takže hre Call of Duty venujem celých 99,9%!"


"Canadiar1 -> Persian
čo stále otravuješ a vtieraš sa do mňa ako gej?"


"Canadiar1 -> Liam Gallagher
ty musis mať vela dievcat...pošleš mi nejake ?"


Canadiar zvažuje zaslanie fotky
"Canadiar1
-> HeadHunter47
Všetci?! Na sectore je viec ľudí! Inak ten čo tam je ako meno: Reptile má zlú fotku. Henten debil čo sa tam vyškiera má fotku v tom videu Lada 2011(ak to nepoznáš a máš bloothoot a ide to poslať tak ti to pošlem) Ty si ale "pekný"

P.S.: Nič v zlom... možno pošlem!"


"Ináč celkom dobrá level(sectorácky) na to že mám len 11"


"Ty brďo! Nevrím tomu ale je to pravda! Môj new notebook(no fakt notebook) Utiahne GTA: SA a ešte k tomu mi tam šlape!"


Canadiar sa nervuje nad Runescape a zabiakom11
"Do zadku! Combat 38, total level: 401, prachov nesmierne vela, super vybava a jeden hajzel mi zmenil heslo!"

"Odtrhnem mu gule!"

"Kto má chuť ťa nakopať do zadku? Asi polovica sveta... Rozpráva sa tuu o runescape a ty tu pletieš kto má hamachi, o counterovi..."


"BablAqUA -> Canadiar1
keby homer chodil na sector tak by si dal tvoju fotku ako ikonku

Canadiar1 -> morkaman
Choď do zakdu "morka"! To ako iný ako sprostý byť nevieš?

Canadiar1  -> bonaqua
Ešte lacná voda mi tú chýbala Také vaty sa do tohto rozhovoru veľmi hodia!! Vážne!"


Canadiar sa opäť nervuje, tentokrát kvôli blogu
"Zasran  [The Simpsons]
Nejaké hovädo píše za mňa na môj blog, a asi vám nadával tak si to nevšímajte prosím. Ďakujem 1. Podozriví je uživateľ SheeSha"


PMka SheeShovi
"Ty p****né hovädo! Píšeš tam za mňa ako canadiar1!
Vieš čo? Už ma to nebaví stále sa hádať mať na sectore nepriateľov...
Asi sa z tebou nedá dohovoriť. To čo je na mojom blogu nepíšem ja(do diskudie) čiže som ti nenadával ja:diskudie je v norme"


Canadiar čaká na odsúhlasenie recenzií
"HeadHunter47
-> Canadiar1
Aha, až teraz som si všimol že ti čakajú na odsúhlasenie 2 články...už sa teším cítim že máš talent

SheeSha ->  HeadHunter47
isto ich neuzna

HeadHunter47 ->  SheeSha
Prečo by?? Vkalitné články vždy uznáva, aj canadiarovi uznal všetky

Canadiar1 -> HeadHunter47
Nevtíraj

Canadiar1 ->  HeadHunter47
Ale vďaka"


Canadiar1 versus mcross
"
matus_ace

mortyr je polsky a je o nicom.
inac aj autori Painkillera su poliaci...

Canadiar1 -> matus_ace
Panikler, to je čo? 

mcross -> Canadiar1
Panikler?! Ty si mimo? To je Painkiller a je to odvodene od slova Pain - Bolest a Killer - zabijak 

Canadiar1 -> mcross
nie som mimo to si odpusť! A okrem iného fučí ti noha!"


Canadiar odporúča RPM Tuning
"Canadiar1  [ 10. 3. 2007 ]
Hrali ste RPM tuning? Celkom good hra, Poľská a celkom lacná za 300 korún. Odporúčam!

Canadiar1  [ 15. 3. 2007 ]
Trochu mi to sekáale snáď nevyhodím do kelu 300 korún nie? (skúsim predať niekomu kto ju nepozná aspoň za 200:))

Canadiar1  [ 10. 4. 2007 ]
Možno skúsim...ale pochybujem veď stále ma serie ten RPM Tunning...

Canadiar1  [ 23.12. 2007 ]
diskusia o najhorších hrách
RPM Tunning, Worms Forts a 1. svetová vojna"


Canadiar1 versus eter
"Canadiar1
-> eter
Keď už 1.N(nadaná!) a dostal som sa tam vďaka vysokému IQ čo ty pochopiť nemôžeš...!

eter -> Canadiar1
v 11 rokoch do 1. triedy... fiiha kde si sa flákal...

Canadiar1  -> eter
eter už si pomaly myslím že ma chceš zase nasrať!

eter -> Canadiar1
a čo s tým spraviš...

Canadiar1 -> eter
Nebudem si ťa všímať ty zasran!"


Canadiar1 versus PatrikXY
"PatrikXY 
-> Canadiar1
c1 neni aj trhavina? 

Canadiar1  -> PatrikXY
PatrikXY: zavri hubu dobre?! Nikoho nezaujímaš ty lavčiar! 

Canadiar1
Vy ste slušný ľudia?? Chá chá!! TAk dlho som sa už dlho nepobavil!!! Ste sprostý jak ten carlcj!!"


Canadiar1 versus baklažán
"Canadiar1 
->  matus_ace
>CHA!§!!!
To matus_ace: Trepe ti? 15 minút si to hral a hneď vieš čo je to za hru? mcross má absolút. pravdu!!! 

baklažán  -> matus_ace
chlapce mal by si navstivit odbornu pomoc, hlavna vec ze v blogu bedakas ze nevychadzaju kvalitne hry a keci o nostalgii 

Canadiar1  -> baklažán
Vytri si, nezaujímaš ma! 

Canadiar1  -> baklažán
A ináč, čo vtíraš? A dobre, odteraz nebedákam! Ale teš sa na moju triumfálnu(dúfam) recenziu na gta san andreas!!! Potom môžeš byť múdry a kritizovať ma!! Tou reckou ta predbehnem o tri storočia 

matus_ace  ->  baklažán
baklazan - no sak nevychadzaju, Defiance je uz 3 roky stara hra, tekze odvtedy len Vice City a Doom 3 datadisk 

Canadiar1  ->  baklažán
>Pre- baklažán
Ináč si sráč máš najtupšie meno na sectore a ked sa ti moje recky nepacia tak ich necitaj! 

Canadiar1 -> baklažán
>Pre- baklažan(ešte stále)
A to že ma ignorujes je mi jedno ale musel som ti to napisat sem!!"


Canadiar1 versus Sector
"Džava
-> Canadiar1
a serem na to... canadiar sry za flood 

Canadiar1 -> Džava
To je jedno! Hlavne že je tam toho vela!
 

o 4 dni...
 

Canadiar1
Nepíšte sem trepotiny! 

Canadiar1
Toto je forum o hre!! 

Džava -> Canadiar1
tak maz offtopic... 

Canadiar1  -> Džava
A čo? 

czerwik -> Canadiar1
nič nič...kašli na to 

Canadiar1
Prestaňte!!! Píšete sem debiliny!! 

Džava -> Canadiar1
no... pri kazdom prispevku je take slovicko vymazat a ty mas moznost vymazat fsetky... thak nechapem co ty nechapes ... 

Canadiar1  -> Džava
A co! Ty si napísal ďalsiu hovadinu!


na druhý deň...


Canadiar1
Ste debili? Sa tu normálne rozprávate!! Vám trepe?!

Canadiar1
No dobre ja by som to aj vymazal ale už tu mám viac ako 100 príspevkov preto sa to teraz považuje na sectore za horucu temu!!!!

HeadHunter47  -> Canadiar1
Canadík jarabí, nechoď do záhrady, polámeš laliju, potom ta zaebu

Canadiar1 -> HeadHunter47
A ty hedhunter si vyliz rit!!! Paraziti ako ty nech idu volakde!!!

QuIT -> Canadiar1
>som Canadiar2 NiNja
VIETE CO, TRHNITE SI VSETCI, IDEM SA VYCIKAT DO SERBLU A KED SA VRATIM, NECH TO TU JE POMAZANE

Canadiar1  -> QuIT
Vďaka kamoš ale trochu zmeň, VIETE CO, TRHNITE SI VSETCI, IDEM SA VYCIKAT DO SERBLU A KED SA VRATIM, NECH TEN KEKEŤ QuIT VYPADNE K SVOJEJ ZDRAVEJ RODINE ČO SA ALE O ŇOM POVEDAŤ NEDá...


o 12 dní...

 

PatrikXY -> Canadiar1
candiar1 zavri to a chod sa hrat z aftickom

Canadiar1 -> PatrikXY
Vytri si ty hovädo, nestiahol som to mamina mi nepomahala ale je to v tom že mám rozum narozdiel od vás trapkovia! A nepíše sa "aftíčko" ale autíčko ty neadertálec!!

reign88  -> Canadiar1
len tu moc nevyskakuj....aspon sa nauc recenzie pisat..trapko

Canadiar1  -> reign88
čo opakuješ parazit?!

reign88 -> Canadiar1
magor...11 rocnym by tu mal byt pristup zakazany

Canadiar1 -> reign88
Nevydrajem sa radšej o tvojom IQ ale prečo si taký zákerný? Môžeš prestať? Nastavujem neutrálny stav! Bereš?


o 6 dní...


HeadHunter47 -> Canadiar1
....až sa hanbím že som z NR

Canadiar1 -> HeadHunter47
Ty si z Nitry? Do kelu idem sa presťahovať!

Džava  -> Canadiar1
ha ha ha... skor sa prestahuj preto aby ta HH neskopal

Canadiar1 -> Džava
On? Podľa stôp, je ešte tupší ako ja a keďže najskôr nechodí na teikvondo, tak by ma neskopal lebo ja by som mu zlomil nohu alebo by som ho uspal prstom do hrtana...

PatrikXY  -> Canadiar1
hmmm konecne si sa sam urazil, neveril som ze sa dockam tohoto dna

DEMONRaziel
"On? Podľa stôp, je ešte tupší ako ja"
"najskôr nechodí na teikvondo"
"by som ho uspal prstom do hrtana"
3 perly v 1 prispevku

Canadiar1
ste jaki dobry trapkovia!


o 2 dni....


Canadiar1
........................

baklažán  -> Canadiar1
a mame tu dalsi duchaplny prispevok od pana recenzenta

Canadiar1  -> baklažán
**** you girl on the beach(chcel som dat mother ale to by som urážal...)

DEMONRaziel  -> Canadiar1
a keby si dal "your", tak by to bolo este zmysluplnejsie

Canadiar1  -> DEMONRaziel
môžeš ma vieš čo!

Džava  -> Canadiar1
co? no hadam nemyslis tym to tvoje male vtacatko ...

Canadiar1  -> Džava
chod do riti ty *****es!

Canadiar1  -> Džava
FUCK YOU MOTHER ON THE BEACH!

 

o 6 dní...

 

DHA  -> Canadiar1
ty chodis do skoly pre mimoriadne nadane deti?

Canadiar1  -> DHA
predstav si!

DHA  ->  Canadiar1
no skusim...

nie, nejde to...

Canadiar1
chodte do riti vy *****i sprostí nevivinutí a zhúlení!

 

o 16 dní....

 

Canadiar1
Fuck your mather on the beach!"


"CarlCJ -> mcross
prdofg!!!§ Nevieš písať!!! Som canadiar1

CarlCJ -> mcross
bartanec to nevimislel ale niekdo iný!!! Mi si tak len nadávame zo srandy. a to prdofg malo byt na sposob omfg. omfg tiez nem zmysel."


"Ach, ty si taký debil! Musíš tu každého koho neznášaš spomínať ty trapko? P.S.: Bodaj by ti zavírovalo počítač a vyhodilo poistky, tlaková vlna ťa vyhodila zo stoličky, to pero na zemi prepichlo a v nemocnici to super pípanie . . . . . . ----------------------"





   Reptile


Reptilove výroky:


"QuIT -> Reptile
este ta ten "humor" nepresiel?

Reptile -> QuIT
dobre ze si to humor dal do uvodzoviek, pretoze mne to vtipne nepride tiez.."


Diskusia k článku Energická tyčinka špeciálne pre hráčov
"no mne to pride ako half life 2"


"Reptile
myslim si ze tato diskusia je neaktualna kedze sa posepkava o playstation 4.

Bigboss -> Reptile
to mal byť vtip?

Reptile -> Bigboss
nie vtip to nie je posepkava sa o tom pred budovami firmy sony."


... "a nouwa mam blog kludne si pozri kto som a zrejme ti odpadne sanka od strachu."


"ja som raz pretaktovaval celerona a chladil som olejom, olej zacal vriet a procesor sa spalil, ale aspon som zistil ze 266 cez gigahertz nedostanes."


O hre SKATE
"
este ze ziju fetaci...tieto hry si aspon kupia"
"
nojoo ved fetaci su vacsinou synovia dcery bohatych preto fetuju a doma PS3 a xbox360 a hru SKATE..."


O FlatOut Ultimate Carnage
"Reptile [ 15. 6. 2007
13:37:03 ]
noo tak neviem preco to uz idu vydat ked pred troma dnami bolo video no ale sa mi to zda dost odflaknute, akoze podla mna na fallout 1 to nebude mat urcite...no ale uvidime ale tie obrazky co ja viem... 

Reptile [ 15. 6. 2007 13:38:56 ]
jaaj to je flatout...tak nic"


"Noo takze zaujimavy problem. Zapne sa pocitac normalne tlacidlom, ale nezapne sa."


"chlapi ja mam toho tolko odhraneho co vy nemate ani nadelaneho takze pozor co pisete. Som z vas najstarsi a teda mam aj najvacsie skusenosti z oblasti hier."


"ale ved mam vacsi level ako ty takze nemozem byt tupec."


"tak prepac MGS je hopsacka s cielom zabit, ale stale skaces cez prekazky a zabijas ludi. podobne ako crash bandikut, znama ps1 hra."


Diskusia POLOVIČNÝ OBLAK
"V piatok večer, keď som išiel do mesta za zabavou tak som videl na oblohe polovičný oblak. Jednalo sa oblak, ktorý siahal presne cez pol oblohy a bol pekne nasvietený mesiacom. Zaujímava anomália. Ak ste aj vy zažili niečo podobné kludne to tu napíšte."


"Viesco liliana1110 aspon nekecaj, tie tvoje predpubertalne keci su dost slabe a nemienim sa bavit s 13 rocnym deckom - pravdepodobne so zacinajucou fetackou."


"zhrniem to:
PS1 - nezozalo uspech, slaby vykon
PS2 - zozalo dobry uspech, lacne, celkom sa dalo hrat na tom
PS3 - zatial sa len testuje, nik nevie co ho caka
otazne je ci PS3 dokaze plne nahradit PS2"


Zabili by ste vsetkych ludi s AIDS?
"NIE pretoze niektori ludia su nositelmi virusu HIV a predsa niesu nakazeni pretoze su voci nemu imunni a tudis maju v sebe urcity gen ktory nedovoli aids zapocat chorobu...

a navyse AIDS ciha aj na stromoch."


Reptile počíta s Rudofofovým číslom
"Pri kupe laserovej tlaciarne dajte pozor na velkost zasobnika pre toner, ktory sa vascinou vypocita podla vzorca V= PI*R*R, kde V je objem zasobnika, R je polomer a PI je rudolfofo cislo 3,1415."


"jaaj to ako myslis ze 159159159 je moj bracho ?:) no to isto niee, pretoze po prve, ja som nepisal nikdy blbosti a po druhe moj bracho je vysokoodborny v danych temach ku ktorym ale mlci...zrejme utajovanie know how"


"no aaa co ved aj god of war bol horror a hlavny hrdina bol masiar s nadprirodzenymi schopnostami"


"to je zatial iba na ps Trojkovnicu? lebo som pocul ze PC verzia to ma naložiť aj crysisu co sa grafiky tyka. Navyse uz sa pracuje na team fortress 3, ktory ma byt urobeny v engine windows vista."


"no nic som im nespravil, ale som im dal extremne silne protiargumenty k hre black a preto ma nemaju radi, ale mne to nevadi aspon som odradil hrat 45% hracskej komunity hru black"


"No a na event nejdem pretoze sa tam hra iba na xboxe360 a predpokladam ze sa bude hrat crash bandicoot. No neviem mozno este napisem saverovi niaky list o presadeni high end PC, ale neviem ci by tolko na slovensku zohnali"


"black frci na engine ako pred 8 rokmi nejaka strielacka, ale s upravou grafiky."


"dnes pri chode autom ma obchadzali kvapky asi 1 mm od skla, zrejme som dosiahol kriticku rychlost potrebnu k danemu efektu, bolo to efektne."


Vtip špeciálne na Destov nápad:
"leti lietadlo ponad tichy ocean a sleduje okololetiace vtačiky, ktoré sa ihrajú s krídlami. Lietadlu prišlo lúto, že prečo vtačiky trepotajú krídlami a ono nie. V tom si lietadlo povedalo že to skúsi. Zatrepotalo krídlami a v tom momente mu obe krídla odpadli a rútilo sa strmhlav dole. Ludia plakali, pilot spachal samovraždu. Len jedine
lietadlo si povedalo "no čo už narobím, trepotať s krídlami ako vtak neviem, ale zabíjanie ludí mi ide dokonale...."....a samozrejme spadlo na zem."






    MMX (HateLord)


MMXove výroky:


"MMX
Dnes na Chate som videl zaujimave pomenovanie (aj ked neislo o PC): "hay-end"
"hay" je po anglicky seno

Mr.Solid -> MMX
ty máš teda zaujímavé koníčky..."


"MMX -> HeadHunter47
ty posuk... som sa dnes od kamosa dozvedel ze som pekny a ze keby bol zenska ze by po mne isiel... ma nemohol viac potesit"


"matus_ace -> MMX
mmx - ty puk RoFL ty vyzeras jak susedovho kona rit RoFL

MMX -> matus_ace
btw tvoj sused ma kone? a ze kto je sedlak... :-P"


"MMX -> DHA
pchas sa mi do kakaca, ziadne moje hodnotenie nie je objektivne ak na konci nie je napisane debil alebo sedlak pripadne vidlaboy"


"MMX -> HeadHunter47
ty mas v sebe tiez vela osob, ale jedna je *****, druha je *****, tretia je pre zmenu ****, stvrta je *****, piata prekvapujkuco zase *****, siesta v tom pokracuje, siedme stastne cislo patri turbo*****ovi ale na osmicke je to zase len ***** a tak to pokracuje"


"prave si ukazal, ze tvoj prejav je natolko obmedzeny, ze nedokazes plnohodnotne vyjadrit svoj bez vulgarnosti :-)"


"MMX -> mous
zalez ty a splachni sa, 14 rocny sa ide vyvysovat nad 12 rocnu, omfg, aj tak nikto z vas nema ani blby obciansky"


Ako sa MMX na príspevku urobil
"mous
To je INTEL INSIDE sprecialny procesor....ta firma sa premenovala s INTEL na neviem co a to je nieco ako P5 a ma to take vyhody....na pracu a tak.

darthNadd -> mous
pocuj mous, nie je reptile tvoj pribuzny ?

Johnni -> mous
loooool mous
som presvedceny o tom, ze Reptile je tvoj brat, abo minimalne bratranec

mous
Chyba sa stala ze ma byt pentium 3 a nie 5...
Ja som kok a este pisem o tom... bo som ....dobre ze tu nieje MMX

MMX
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa looooooooooooooool ja sa tu urobim toto neje mozneeeeeeeeeeeeeeeee

mous je reptilov mladsi brat, ja som to hovoril uz davno (aspon jemu) no co uz, ved vy postupne pridete na viac veci..."


"MMX -> HeadHunter47
btw ty sa robis na com? ze vytahujes po diskusiach pol roka stare prispevky a tvaris sa ze su strasne zabavne tak si to tam nemohol nedat? si chudak, take hovno fakt len ako maskota pre kammpan slobodna volba.."


"MMX -> Lili
ved povedz rovno ze o mne, mne to dojde aj ked o tom aky som inteligentny nemam napisane v svojom profile"


"nepiste take dlhe kto to ma citat???"


"HateLord -> Inox
ty mas 30? ja mam 28 a to som tu podstatne kratsie nez ty, od prace to vobec nezavisi... staci mat dobre vztahy s redakciou a respekt u admina"


"Raz ucitelka na informatike povedala ze v starej ucebni maju nejake PC, myslim ze 286, a ze cena jedneho bola 170,000(KCs). A ze vraj si nevie predstavit PC ktory by tolko stal dnes. Ja som jej povedal ze keby dala mne 170,000 na poskladanie PC tak by to este bolo malo. Som rad ze som mal pravdu"


"saver -> HateLord
chlapce ty potrebujes psychiatriu a ani nevies ako. Tam s tebou spravia poriadky."





    mattiass


mattiassove výroky:


Úryvky z recenzií FIFA2006 a HL2:
"Mam taky pocit, ze tato hra bude o 10 rokov este stale 1. na celosvetovom trhu. Myslim tym okrem JAMAJKY."

"Ako uz vidite na obrazku hraci posobia velmi kyberneticky, a ked sa hadzu nevedia sa trafit do lopty"

"Velmi zabavny je aj mod Juggling kde Jugglingujete s loptou."

"Zvuk takisto vyborny len ked prsi tak to trochu susti, ale inak fajn."

"Mozte si tam prekonvertovat aj svoju vlastnu hudbu len som este neprisiel na to ako. Nesmejte sa mi."

"W - dopredu
S - dozadu
A - dolava
D - doprava
Mys tl.1 - stre>ba, odstrelenie
Mys tl.2 - Sek. strelba, pritiahnutie
E - akcia
F - svetlo
Space - skok

Toto su iba hlavne tlacitka. Ostatne su nepotrebene."


"a viem ze mi len zavidite, nemusite mi to tu aj hovorit a reptile nie som, to sa bat nemusite, ale ten reptile ma inak dost dobre nazory podla mna, ja mu verim ze je IT guru, nikto toho o compoch tolko nevie, som s nim! a rozlozenie klavesov na rozne pohyby je najdolezitejsia cast recenzie ako aj hry! zrejme to nexapete..."


"Ja si srandu nerobim ty bibéľšpak"


"offline som bol lbo som sa isiel dat ostrihat, vyzeram jak z koncentraku ale stale som fesak"


mattiass presviedča o kvalitách svojej recenzie
"mattiass
co myslite? ostatni ju nevedia ocenit, snad vy to poxopite...

DHA -> mattiass
sorry, ale keby to bolo na papieri, tak by sa s tym dala aspon rit vytret, takto ani to

mattiass -> DHA
vy ste mudri ale ked raz budem pisat pre level tak vam skysne usmev ako kysnuty kolac!

DHA -> mattiass
nechcem sa tu nejak chvalit a vytahovat (ale rozoznam co je schopne a co nie), ale precitaj si aspon moju prvu  recenziu a porovnaj ju s tvojou a potom tu mozes daco o tom hovorit a do levelu mozes pisat, listaren este stale funguje a mozno ta rybajz pekne zotre

mattiass -> DHA
jaka rybajz? tak budem pisat do OPS2! a recky!"





    rastamka14


Popis: No neviem ja rada strieľačky a také vojny a tak bojovať s nemcami a podobne... :))


rastamkine výroky:


Diskusia STRATÉGIE
"Strategie ta ja viem ked je Age of mytology (mytologhy?) strategia ta asi toto inek trosku nuda"

 

Diskusia NAJŤAŽŠIA HRA AKÚ STE HRALI
"Najtazsia? nevim ako sa vola ale viem ze ja to po cesky , ale to je taka takzka hra jek fras"

 

Diskusia NAJLEPŠIA ZBRAŇ Z VIRTUÁLNEHO SVETA
"Najlepsia zbran? tazko povedat resp. napisat newim asi nejsrandovnejsia je v hre manhunter ten igelitovy sacok a najlepsia nejaka automaika"

 

Diskusia NERVY PRI HRACH
"ja nevim nis neni som v obraze co sa tu deje to mam napisat co najviac rozculuje alebo co?? please poradte nejaky dobry clovek :)"


"rastamka14
kazdy sme iny

Persian -> rastamka14
hlavne ty si ina, vymleta jak popradska kava"





    Lenn Tao (lenko)


Lenn Taove výroky:


"Moja prva avtova hra je nead for spied porse...Podla mna najlepsia z FORDOV..."


Diskusia VAŠA PRVÁ HRA
"ducken nucken"


Popis diskusie DHA-BAN
"
Tento kok dava obycajnym uzivatelom ban aj ked sam nevie preco....Mysli si o sebe ze je nejaky king aj ked starwars ho predbeho z raitingom len ked je tam pol roka je to proste kok. este vecsi ako liliana 1110"


Liam nema PC
"lenko
-> Liam Gallagher
Ako nemas a ako sem chodis zasa sa sem snazis napichnut kalkulackov co ?????

Liam Gallagher ->  lenko
PSP,dement :)

lenko -> Liam Gallagher
jaj no tak promin som nevedel da sa aj not bukom a mobilom...."


lenkojes5 -> rexxar
"ok len si chod ... a nevracaj sa s tym svojim imaginarnym notrebokom!"


Aké hry budú v roku 2854?
"Podla mna bude hra Nid Svor Spied 2000 alebo sko sa to pise"






    SheeSha (OgurnX)


Sheeshove výroky:


Popis diskusie
"napr.taky CS známa hra a len teraz som zistil ze exsistuje hra johanka s archu"


Popis diskusie HRY NA NIČ
"hry na nic su napr.terep2.dyna blaster a take buzikovine ako medicopter 117"


"DHA
carbon nebol najhorsi, ale je to taka hra, ktora ta bavi tak tyzden a uz sa k tomu nikdy nevratis, o rok vyjde to iste... 

SheeSha -> DHA
viem ale bola dobra a pre niekoho co ju nehral (ako ja)je este dobra"


"eter -> SheeSha
šuša či jak sa volaš, je jedno... nemal by si uz byt davno v posteli ? si prekročil večierku...

SheeSha -> eter
1.je silvestra som do 3h hore
2.chodievam spat o 23 00 takze

3je moja vec kedy idem spat"


mous versus SheeSha
"mous
-> SheeSha
QuIT bude mazat ako vidim mame problem...a kua asi nevadi. Asi...

SheeSha -> mous
aky pouzivas sampon

SheeSha -> mous
smrdis vobec

SheeSha-> mous
i zla tema skor ako sa ospravedlnit quitovi

mous -> SheeSha
Tebe smrdi vtak az tu ho citim...fuuj

mous -> SheeSha
Daco normalne...quit nas zdrbe...

SheeSha -> mous
tvoj oco smrdi ale neries tuto temu kasli na to

SheeSha -> mous
ok
co bi sa stalo kebi vymazal prispevky co myslis zmensilo by mu rating

mous -> SheeSha
Co si povedal? Oco...ty kkt na rodinu mi nebudes nadavat pjb sa ty ch..uj...kkt vjbny.

mous -> SheeSha
Jemu ci by sa rating zmensil? Neee ale asi nam.

SheeSha -> mous
no ne tvoj tvojho oco

SheeSha -> mous
myslis? a na tu temu co som dal us radsej ticho

mous -> SheeSha
Ale preco si zacal na mojho oca ty kkt?

SheeSha -> mous
jaj vlastne hej

mous -> SheeSha
********m ti na hlavu davam ta ignore...

SheeSha-> mous
lebo som zviknuty takto odbijat lebo mne tak cies hovoria tak som sa nasral a tebe sorry

mous -> SheeSha
Este raz sa opravedln a osobne

SheeSha -> mous
prepac mi nechcel som urazit tvojhi otca

mous -> SheeSha
To uz je lepsie..."


Side si robil žarty z Liliany, MMX sa jej zastával...
"SheeSha
->  MMX
ty si nooob totalny blb

SheeSha -> MMX
chudak

SheeSha  -> MMX
ona tam ma aspon vlastne fotky ne jak ty"


Ako hru či obrázok...
luk
ja som si stiahol and1 basketbal na mobil a zamrzáva mi to neviete preco? 

SheeSha -> luk
ako hru ci obrazok 

SheeSha -> luk
asi to neni na ten mobil dane 

fero3
mne cies co mam ja mobil a brat mi to chcel polar cez bluetooth sam tam mal hatlaninu 

SheeSha -> fero3
mne ked som dal hru s kompa do mobilu sla rychlo ja prdel


"Brankárove vybavenie by malo obsahovať bran.vesta,bran.nohavice,bran.tričko,bran.prilbu(na floor.nie na hokej) a bran.rukavice"


"fakt coooooool ale nechapem"


" ťuk ťuk a ty byvas kde Lunik 9 alebo podmostom apolo ci tam ti us obsadili"


"flatout vuhlasili v game pagr za naj hru 2006 tak sa pitam ci pravom"


"sa tesin na vovi tony hawk ak bude alebo pes,star wars,ak konecne urobi niekto hru floorball budem stasni"


"pes 6 aj ked nevem ci to bolo EA-s ale fifa a pesi fakt cool"


SheeShov rating
"SheeSha
-> L.K.
no a neries moj reating 

L.K. -> SheeSha
riesime ... jak nieco take blbe moze mat taky vysoky rating ... 

SheeSha -> L.K.
boze sam nevem


BablAqUA - dievča z Japonska
"BablAqUA
najlepsia kartova hra(a jedina kt. som hral) je yu-gi-oh yEs

SheeSha -> BablAqUA
yu-gi-oh to apsolutne blba hra a ty si nehrala vabec prsi alebo sedmu

SheeSha
zaujimave

BablAqUA -> SheeSha
1.som chlapec
2.v japonsku to bolo fenomenom
3.mal som namysli kartove hry podobne yu-gi-oh samozrejme ze som hral sedmu a pod. hral som aj poker SmOkE

SheeSha -> BablAqUA
1.sorry
2.ty si z japonska?
3.ja poker ne iba black jack a yu-gi-oh take debiliny nehram

SheeSha -> BablAqUA
ty si hral BANG ci ne

DHA
ci boha, ze z japonska RoFL RoFL

you -> DHA
DHA: veď to na jeho ikonke vidno, čo si si myslel ShAkE?

SheeSha
ja sa len pitam ked povedala ze "v japonsku to bolo fenomenom"

reign88 -> SheeSha
nauc sa pisat a premyslat

SheeSha -> reign88
jj"


Diskusia o Call of Duty 3
"Nintendoman
-> SheeSha
hral som demo PS2 verzie a v january kupujem X360 verziu 

SheeSha -> Nintendoman
jaaaaj 

SheeSha -> Nintendoman
a na ps2 ti to slo ked je to na x-box360

Nintendoman -> SheeSha
OMG sak to je viac verzii,je verzia na PS2,Xbox a X360 a mozno bude aj na PS3,s tebou skoda stracat cas,Ty si strateny pripad ShAke 

SheeSha -> Nintendoman
boze tak som to nevedel
sa posti 

Nintendoman -> SheeSha
ta zalozis diskusiu o CoD3 a nevies o tom dohromady nic 

Nintendoman -> SheeSha
struhas tu velkeho experta a ani nevies na ake platformy je CoD3? ShAke 

SheeSha -> Nintendoman
ty buzik SÉRIA COD ak neves citat 

SheeSha -> Nintendoman
a nemusim vedet vsio"


Diskusia EMPEROR:BATTLE FOR DUNE
"PatrikXY
prave to stahujem len by to nemuselo byt az na 4 cd 

SheeSha -> PatrikXY
ty sit jedon je instalacne a tri su na hranie"


SheeSha vytvára diskusiu NINTENDO-HRY
"SheeSha
myslim ze aj vice city stories moze byt dobre ale ne as tak ako na comp 

Nintendoman -> SheeSha
Vice city nie je na ziadne nintendo,trulko. 

SheeSha -> Nintendoman
jaaaaaj som sa pomulil na PSP"


Diskusia STARCRAFT
"SheeSha  [ 13. 11. 2006 ]
no ja som na to videl ukazky ale nevedel som ze to neni na comp

SheeSha  [ 14. 11. 2006 ]
no neva ja si pockam 

SheeSha  [ 19. 11. 2006 ]
ako dlho budem cakat"

"SheeSha
jaj 

SheeSha
ok idem blood war 

SheeSha
po dlhom case 

SheeSha
ako myslim star craft"


"SheeSha
X-box je lepsi kvoli tomu lebo hrat nekoho na ps3 som este nevidel

SheeSha
us je to potvrdene Hlava konzoly Playstaton Ken Kutaragi dnes oficiálne oznámil , že ich next-gen konzola Playstaton 3 bude vydaná v Severnej Amerike, Ázii a Európe začiatkom Novembra.

SheeSha
ci to dnes oznamil to nevem"


Piati najlepší zabávači podľa SheeShu
"1.JA-kvoli tomu ze ked urobim diskusiu vysmeju ma 2.andrei-neni o com 3.johni-no coment4.quit-lebo tak5.Eter to s tym reatingom"


Príprava na legendárny príspevok
"SheeSha
  [ 9. 1. 2006 ]
f

SheeSha  [ 9. 1. 2006 ]
ja hram fotbal"


Legendárny príspevok
"SheeSha
  [ 1. 1. 2007 ]

g

SheeSha  [ 1. 1. 2007 ]
eee sorry to g

L.K.  -> SheeSha  [ 1. 1. 2007 ]
ty si jaky debill ... si mohol ten prispevok vymazat a nie sa opravovat ...

SheeSha   -> L.K.  [ 1. 1. 2007 ]
ja som kaar

L.K. ->  SheeSha  [ 1. 1. 2007 ]
to teda mas pravdu ... po dlhom case ...

SheeSha  ->  L.K.  [ 1. 1. 2007 ]
som zabudol kar,kok,lol ale us stoho nejdem robit dramu"


SheeSha píše recenzie
"SheeSha
ja pisem recenzie ale iba do svojhu blogu 

saver  -> SheeSha
jasne inde ani nemozes lebo vsetky co sa sem snazis davat su skopirovane :) 

DHA  -> saver
si si isty, ze aj ta na FlatOut2 nie je skopirovana? :-) 

SheeSha  -> saver
us som sa s tym zmieril 

saver  -> DHA
vidis ta mi nejako usla :)


recenzia bola zmazaná


SheeSha
fucking 

DHA ->  SheeSha
tak sorry RoFL"


SheeSha skúšal ďalej - Scarface
"o tomto som cel urobit recku ale saver povedal ze ne!


Ako vznikol  L´E PAR COU-R


SheeSha zakladá diskusiu LeParkour

 

"Persian
stavim sa ze Šišiak ani nevi co to LeParkour je 

HeadHunter47  -> Persian
keby to chlapec aspoň dobre napísal 

SheeSha
boze sorry us som to opravil


diskusia premenovaná na parkour

 

BablAqUA -> SheeSha
co je parkour? 

SheeSha -> BablAqUA
boze no tak co mam napisat ked vsade pisu parkour 

SheeSha
aha us chapem


diskusia premenovaná na parcour


SheeSha
us je to opravene 

Nintendoman
parkúr to je ten sport v ktorom sa skace po konoch? 

lara222
že parcour RoFL

DHA -> lara222
nj, tam mala byt asi medzera - par cour :)))

you
a ešte cour má byť cou-r


diskusia premenovaná na Le par cour

 

DHA -> you
on to tam fakt dal "Le pár cour" RoFL RoFL RoFL 

SheeSha
bozeee tak ako to tam mad please 

DEMONRaziel -> DHA
myslis, ze opravi aj podla youinho navrhu? RoFL 

you  -> SheeSha
sheesha: šak le par cou-r 

DEMONRaziel   -> SheeSha
bohate by stacilo napisat Parkour, ako je to aj na wikipedii a mal by si pokoj, ale to by si si najprv musel dat tu namahu a nieco si o tom aj zistit, nez spravis diskusiu, v ktorej sa mimochodom nepovedalo takmer absolutne nic k veci, akurat, ze je to sport, v ktorom sa skace po konoch RoFL 

Dest  -> DEMONRaziel
ja ked som este nevedel co je to Parkour tak mi to jeden typek vysvetlil takto: "To su typci co nemaju na skateboardy a hraju sa na skejtakov bez dosiek proste.. vies skacu zo schodov a robia sa ze slajduju a tak... proste lolovia bez penazi"
ale to uz bolo dobrych par rokov dozadu yEs

SheeSha  -> Nintendoman
no isto skoce sa na konoch isto

SheeSha
ked som zistoval vsade bolo inak

DEMONRaziel  ->  Dest
tak to je paradny opis yEs RoFL



diskusia premenovaná na Le par cou-r


you
RoFL umieram RoFL RoFL RoFL 

DHA  -> SheeSha
uz to nechaj tak yEs
(RoFL) 

DEMONRaziel -> SheeSha
no ked uz sme pri tom, tak je parkur, kde sa s konmi prekonavaju prekazky, ale to by si zase musel byt o nieco rozhladenejsi, ale po konoch sa skace tak na voltizi

DEMONRaziel  -> DHA
no ked uz sme pri tom, tak to je spravne L´e ale nevadi, nechajme to uz tak, nech to stale nepremenuvava (ale ak to chce mat uplne dokonale, tak by mal) 

DHA  -> DEMONRaziel
to v tej zatvorke ma dostalo, to znelo ako OKAMZITE TO PREMENUJ! RoFL

SheeSha  -> DEMONRaziel
boze us neries

SheeSha
hlavne je ze je


diskusia premenovaná na L´e par cou-r

 

DHA -> SheeSha
ok, teda k teme, robis l´e par cou-r? skaces po konoch a tak? 

SheeSha  -> DHA
po konoch ne 

SheeSha
ja len tak zatial po skalach ale malich ne velkych 

DHA  -> SheeSha
jasne, ty zatial len po ponikoch :)
po skalach teda vravis? vies aj nejake triky?

SheeSha  -> DHA
zatal ne to len tak sa chytim za nohya pokusim sa skocit co najdalej to je zatal cele (((ZATIAL)))

HeadHunter47 -> SheeSha
RoFL "LE PAR COU-R" RoFL ty si lolo :-))
ani nevie čo to je, nevie jak sa to píše ale založí diskusiu aby mal no a neviem o tom že parkuristi nejak skáču po skalách :-/

SheeSha  -> HeadHunter47
mne to povedal you ze sa to tak pise . a ja viem ze sa neskaze po skalach lenze co ja budem preskakovat bitovky ako oni 

Dest -> SheeSha
uz si skusal preskocit potok ? 

DHA -> SheeSha
vravim, zatial ti staci po ponikoch yEs 

you  -> HeadHunter47
veď ono to je ešte L´e, ale to sa už na to vykašľal... škoda:D

SheeSha -> DHA
ked skocim pohne sa a som v riti radsej nie aj tak je to moc stabilne.
>dest hej skusal ale po nom skakat este nie 

DHA -> SheeSha
ale zas ponik ju az tak velku nema RoFL 

SheeSha -> DHA
ako co myslis

DHA -> SheeSha
ale nic nahaj tak, btw konecne to je spravne RoFL 

SheeSha -> DHA
ja vem ze som moc skory ale to neries 

Speedairman -> SheeSha
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAA
to aky homlesak robil tuto disku?
Nie to že nevie ako sa to píše - píše sa ,,Le Parkour,, original by David Belle
k tomu nevie čo to je...aaaaaaaaaa. Zavrieť!!!! ShAke
A parkour sa robí tam kde maš prekážky! pre viac info - www.parkour.sk a radím ti čítať odznova.. celé! 

SheeSha -> Speedairman
mne to povedala you ze sa to takto pise tak to asi neni mamlask skor to tvoje je malaisk

HeadHunter47  -> SheeSha
nie, správen to má byť L´E PAR KOU-R yEs 

SheeSha -> Speedairman
snazil som sa to zistit ale vsade bolo inak 

HeadHunter47 
RoFL on to vážne prepísal!!!! RoFL


diskusia premenovaná na L´e par kou-r


SheeSha
este raz sa spytam ako sa to pise 

DEMONRaziel  -> SheeSha
L´E PAR COU-R
neviem, preco si to zmenil na "k", ked si tam mal povodne "c"

 

diskusia premenovaná na L´e par cou-r

 

DHA -> Speedairman
inak, ked tak nad tym rozmyslam, nepise sa to spravne L´e par ko´cou-r?

mcross  -> SheeSha
vies vobec ako sa volaju tote skoky v parkoure? :-P 

SheeSha -> mcross
ako ja?

DEMONRaziel -> SheeSha
predpokladam, ze ano yes

SheeSha  -> mcross
ok nevem 

mcross -> SheeSha
LoL a zakladas disku o tom... alebo si len delas prdel?

SheeSha  -> mcross
no kedysi mi to ktosi povedal ale nezapemetal som si to

mcross  -> SheeSha
sak sa snaz, zacina sa to na V 

SheeSha  -> mcross
sam ti povedal ze som si to nezapametal 

SheeSha -> mcross
jaj sory 

DEMONRaziel  -> SheeSha
a ma to nieco spolocne s Falloutom, ale to by si najprv musel poznat aspon Fallout :-)

mcross -> SheeSha
tam bolo ze V...t 13 alebo 15 alebo V...t city 

SheeSha  -> mcross
jaj us vem ale nevem ci to napisem spravne Vault

mcross  -> SheeSha
jeeeej, kupime ti bublifuk RoFL 

SheeSha
jeeeees konecneee 

SheeSha
to je cool da cool 

SheeSha  -> DEMONRaziel
co je Falloutom

 

neskôr


SheeSha
dneska som skakal s lesenia na lesenie ale zatal len z tretieho poschodia a vecsie as potom 

Nintendoman  -> SheeSha
uhmmmmm z tretieho poschodia a z lesenia na lesenie verimeee,ja som zatial len skocil zo schodov a keby som sa o tu tyc nezachytil ta sa dolamem a setci sektoraci odomna maju pokoj,po dnesku uz radsej serem na parkour 

SheeSha  -> Nintendoman
vies to je tak- *
___________* * ___________
/ [ / [
/ [ / [ 

SheeSha  -> Nintendoman
tie lomena si nevsimaj 

Nintendoman -> SheeSha
nechapem ale nevadi 

SheeSha  -> Nintendoman
ze len taky mini skok asi pol metrovi 

L.K.
o com sa ma v tejto diskusii diskutovat ?? 

DHA  -> L.K.
skus napriklad o tomto zaujimavom nazve diskusie :-)) 

L.K.  -> DHA
sak nexapem ... l´e par cou-r ... to ma byt akoze le parkour ??

SheeSha -> L.K.
hej L´E PAR COU-R to je le parkour 

L.K. -> SheeSha
a preco tak divne ... 

SheeSha  -> L.K.
lebo sa to tak pise"


Keď SheeSha chyby opravoval
"SheeSha
-> HeadHunter47
ja nic ale mas tam jednu chiby Atmosféra vo finále sa dla porovnať s tou v hre ne nahodov dala porovnat"


"L´e Par cou-r je v našich krajinách si už získal svojich priazdnivcov, v poslednom čase sa hojne objavuje v médiách: vidieť ste ho mohli v týždenníku Plus7dní, televízii JOJ, Rádiu FM a dennej tlači."


Čo bolo skôr: sliepka alebo vajce?
"SheeSha
vajice znieslo slipku v zapeti ked stvoril vajice a ztoho vajica sa vyliahol kohut ktori tu slipku placol a tak
dalej uhadol som

SheeSha
chuck norris oplodnil sliepku

M U CH A -> SheeSha
mna by zaujimalo kto oplodnil teba...

SheeSha -> M U CH A
ty dezhold massny kebi nebol chalan vsak? ale tvoj ubohy mozocek SHiT"


OgurnX -> HeadHunter47
"aj kde viem ze mmx tu dlho nebol ale za kereho klata ma level 80 extert,ved je taky espert ako plukovnikove nove psrochne"


X-Man SheeSha
OgurnX
-> M!$t"c
misticque moze menit podobi,si necydel film X man

M!$t"c -> OgurnX
vlastne fakt

OgurnX -> M!$t"c
si skorec


OgrunX-ov blog
téma Večierok  [My class]
"na članku sa pracuje (vecierok este nebol)"


SheeSha v diskusii k obrázkom v Latec-ovom blogu
"ok to noco treba kliknut aby to bolo vecie to zase nebola as teke smiesne nahodou rychle a zbiesile je dobri film"


SheeSha je klát
"SheeSha
aha dik























































.

SheeSha
boze podrzal som enter a potom ok som klat"


"dakedy sa pomilim a co teras"





    fero3


ferov profil:


Lokácia: China
Blog: smrditidus?????.blog.sector.sk [vytvára sa]

Popis: som husty neriesit

Preferovaná platforma: java
Najlepšia hra vôbec: dyba blaster
Zamestnanie/odbornosť: kolkar
Homepage: kolkoklkoklkoklkoklkoklkoklkokolkol


ferove výroky:


"no and1 je vyber najlepsich baskedbalistov sveta ak nechapete toto"


"ja pouzivam oba aj skype aj icq tak neviem posudit ale viac pouzivam skype"


"persian to som si nestiahol mal som to ako...no ja som to....hmmmm.....no ja.....ale ne ja mam brata totiz to a on to stahuje nie ja"


Popis diskusie MIKROFÓNY
"
máte kikráky,pouzivate ich,atd. ...."


"ja pouzivam oba aj skype aj icq tak neviem posudit ale viac pouzivam skype"



Popis diskusie  FLORBAL4U
"čo si myslite o tejto predajni ktara predava floorballove hokejka, a ma pobocky na celom slovensku.

sidewinder
pri florbale iba chztam nerwy ..neda sa tam ist do fyz.kontaktu a hlawne sa nemozem zahanat hokojekou ! >hokeyball SUX !! :-P 

fero3 -> sidewinder
ty mas potrebu robit zle pri sprtoch?? 

DHA  -> fero3
pri takych ako si ty urcite RoFL 

BablAqUA  -> fero3
>RE:Florballove hokejka
ty si madar? :)

SheeSha -> BablAqUA
az teraz som si vsimol"




   STYRACOSAUR


Popis: ja ti dam taky popis ze sa s toho dogrcias kriple. aj cely tento zasrany sector , najmä idioti ako: matus_ace zo svojou pickou , cesky semrak Look, drban Quit, skurvysyn mous .... / nie ste nic len banda hovan co sa vyhraza Ban -om ale nic ine neviete. popis by ste chceli? hovno dostanete parta *****ska. a ty quit chod s tym svojim banom a zasratym blogom kdesi do pice a mne daj svaty pokoj hajzle


STYRACOSAURove výroky:


Úryvky z recenzií WOW a Indiana Jones


"Blúdim po lese a pozorujem okolie zo zaslzeními očami. Tu totiž nie je čo pozorovať !!! Veru tak . Žiadne veveričky žiadne detaili na tráve žiadne vymodelované prostredie proste zachvíľu ma hra absolútne nebavila ale stretol som pár priateľov a pokecali sme aký je to šrot......Hráči sú zaslepený do úžasného sveta a neuvedomujú si aký chabý je tento titul"


"tato recenzia a aj ta na WOW sa od ostatnych lisi a to do takej mieri ze vam pripadam ako psychopat. lenze omyl. narozdiel od inych je originalna a nesplinie s tymi ostatnymi. a v tom je to. Moj priatel sefredaktor casopisu Level Ondrej Prusa ktoremu som pred par dnami zavolal mi povedal ze je to v pohode."


"Všimnite si že aj kapsička ktorú má cez plece sa trasie dvoma spôsobmi : 1. pri chôdzi 2. pri behu . Oblaky sa pekne hýbu nestoja na mieste ako sprosté.(je priemné sledovať ich .)"


STYRACOSAUR chystá recenziu
"STYRACOSAUR
-> Riso
dokedy trvá kym mi ju zverejnia ? 

Riso -> STYRACOSAUR
nebude to dlho, ak teda nema tri riadky a milion chyb 

STYRACOSAUR -> Riso
a ked ma chyby tak som v piči?

STYRACOSAUR -> Riso
a inak medzi nami nevieš kde môžem stiahnut Oblivion? 

STYRACOSAUR -> Riso
oni chyby asi neopravujú čo."


"STYRACOSAUR
kf

Speedairman -> STYRACOSAUR
Styracosaur – RoFL ty sa vieš teda vyjadrovať.. kf

STYRACOSAUR -> Speedairman
to som dal len tak aby som sa dostal do profilu. nevies nic ine ty uboziak ako do mna rypat ? blb"





  Liliana1110 (Hamalen)


"no neviem neviem,denne beriem vit.C a nic nezabera,potom proti imunite,proti alergii...ach jaj..."


"Hamalen
Liam velmi pekny log (narozdiel od Lili)

Liliana1110 -> Hamalen
Liam pekny blog,ale Hamalen co na mna zase kvicis?aj ja mam pekny blog"


"anonym -> Liliana1110
Nikoleta kde mas tie fotky z dovolenky? taku namyslenu buchtu som este nevidel!POckaj,ale ved ta vcera..........no tak neni si najhorsia! :-)

Liliana1110 -> anonym
tu poslednu vetu som vooobec nepochopila :-) jedine to,neni si najhorsia...no dik"


"moja sestra,ked ma zdvihla,ked som bola mala (nie som tlsta) tak dostala pruh"


"no,ja sa bojim,ze budem mat,lebo to su vtedy strie,ked prsia rychlo rastu,alebo clovek rychlo priberie...."


"Uršuľa
no...mna dnes vazne potesilo to ze nam vypli teplu vodu do piatka...

Liliana1110 -> Uršuľa
to by aj mna tesilo,som totizto otuzilec"


"HateLord > Liliana1110
Liliana1110
PG radsej ho zmaz debil...urcite ma taky isty nazor aj na ine rasy ludi...
----------------------------------------
<
BR>ehm neuraz sa ale toto je co? to ti uz totalne jebe? mozes mi pls povedat na zaklade coho si to myslis?

Liliana1110 > HateLord
hmm..a na co si mi to poslal?kto to vlastne BR je?"




  gini (landry1963)


1. prispevok v diskusii Apple
"ahoj you a sifilikum TU piste vase nazory na ipod"


XBOX360 vs. PS3 vs. PC
"gini -> hendyman
vies kaydz ma svoj nayor niektorzm nevihodis z hlevz ze xbox360 je lepsi
podla mna su obi dve dobre lebo som sa ani na jednej z nich nehral ale prikladam sa k vatcine ved cely xbox360 je na baze ps2 takze asi tak"


Mobily...
"gini
se cka su sracky

gini -> morkaman
berem tvoj nazor mam ho aj ja ale mne sa restartuje a robi blbosti az nato ze som chcel uplne iny mobil

DHA -> gini
lol tak je asi pokazeny, to sa zvykne vacsinou reklamovat

gini -> morkaman
no vidis tak som iny ako oni
a dha ani nevies poradne o co ide a mas reci...

QuIT -> DHA
ano, DHA, ani nevies a mas reci!

gini -> QuIT
tak dobre ze aky mudry co nevie o com je rec ty reklamacia"


"landry1963 -> DHA
>kamos
mam si kupit tony ha
wks alebo porshe?
budes moj kamos?"




  Romanko_99


Romankov profil:


Takže ak si niekto čekuje môj profil tak to sa mi páči! No môžeš mi hovoriť Romanko ja sa nenaštvem! Hobby mám niečo ako objaviteľstvo. A ak chceš napíš mi ja ti opíšem...teda ak mi nenapíšeš n
ejakú blbosť

Zamestnanie/odbornosť: Nempracujem len som taký šak objaviteľ
Homepage: www.volny.cz/romo2




BLOG:
Vítajte na mojom Blogu s praktickími radami.


Pre vás:
"Dobrý Deň,
na začiatok tu je pár dobrých rád:
   1. Ak máš problém napíš mi správu
   2. S psychickým problémov bež za psychológom
   3. S psychickým problmom čítaj tento blog"


praktické veci (o mne)?
  "1. som psychológ
   2. tento blog je nieco ako (psychologická) poradna
   3. na tomto blogu nájdete liek (teda mali by ste)
   4. A blo založený pre projekt (psychológ XXX)"


Ako sa zbaviť zlých pocitov?
"Počuli ste už vetu:
Hudba lieči?
Ak áno tak asi viete o čom bude tento článok---------O VECIACH PROTI DEPRESIÁM----
Ako som už hovoril (písal) hudba lieči.
Ale to je len jedna vec...
   1. Hudba
   2. Čokoláda (nepreháňaj lebo budeš mať kaz, stačia tak dve tabličky)
   3. Pomaranč (ovocie, zdravý životný štýl)
   4. A dokonca a masáž suchou kefou"


ako si vybiť zlosť?
"Je to veľmi jednoduché:
   1. Môžete rozbiť napríklad prasiatko (pokladničku, ale neodporúčam lebo ak tam nič neni tak vás to nazlostí ešte viac)
   2. Môžete búchať do boxovacieho mecha (tým sa poriadne vyzúrite a nenarobíte škody)"


Ako sa (ne)stať debilom
"Nestaneš sa debilom ak budeš nad každou vecou (aj vetou) premýšlať. Musíš si rozmyslieť čo budeš robiť. Aj keď sa ti to zdá ako dobrý nápad neskôr sa budeš za to cítiť jak debil. A čo ostatný ľudia na tvoju debilitu?
Ak im to povieš tak:
Asi sa staneš ešte vetším debilom (to nehovorím že si).
Radšej rob že sa nič nestalo alebo si od (amatérskych) psychológov vypýtaj terapiu, nájdeš ich na nete.
Ako mňa."




   Keď Sector perlí...




Z blogu pata007
"Danio3 je podľa mňa na sectore bol som tu prvý deň a už mi aj pomohol ale to plati aj pre Tidusa sú to super chalani.A ja som amater. To je vstko"


eter v diskusii VTIPI
"eter
Pýta sa jedna kostra druhej:
- Kam ideš?
- Na kožné vyšetrenie.

Andrei -> eter
To mas z Macka pu?"


"Andrei -> eter
pre co si si dala chlapa ako ikonku??"


Znalec o Cobre11
"velmi uspesny serial aj v Amerike
Ale prve diely nebyvali vzdy take dobre
A sice pamatate si tu cast kde sa na zaciatku naburali tie auta na dialnici?"


neznámy autor
"kupim cip na ps3 a x-boxšžé spolu do 300sk"


kobra-1000 vytvára diskusiu GENBOIN ADVENCE
Popis: "je mali a dobry"


"snake0022
>nechcem vás tu čúrať xD
caffko,hosi.mam par otazociek (alebo jednu?) =) lol,takze..planujem kupit PSP,teda..treba "sejf mani" mnoo..dufam ze to nebude problem a este uškemrám rodicov.leenze..nebude to take ízi. aa..nechem vas tu fakt čúrať bo vidim ze sa tu zabavate na NDS vrs. PSP.mno ja to mam u prdele,a na žaludi.ale PSP ma zaujalo viac,teda svojim vzhladom aj "multimedialnostou"..sice mam 14 a som šit xD..lol..ale celkom sa vyznam,aspon myslim,.lol..a PS som sa nikdy moc nezaujimal,vzdy som na to striekal.ale..odvtedy jak vysel XBOX360 tak ma zacali konzoli mooocky zaujimat..a kedze x360 sa mi neoplati kupovat..(1.nimam litraky na premium, 2.nemam hdtv telkac)..tak je to na houbiska,no to PSP by sa mi siklo,na cesty,do skoly,na vyleti..a podobne.lenze v com by nebol LOL ? =)..asi v tom.ze vela ludi škemrá ze si "daungrejduje" na fw 1.5 jj?..no ja planujem kupit GIGA PACK.a necem sa zasrávať..s nejakymi Bejsikmi a Veľju pekmi.. kupim psp,karticku,prislusenstvo..a ...HRY.lenze zaco?.mno myslim ze ak si kazdy tyzden z vreckoveho nieco odlozim.tak do par mesiacov mam na nejaku novu šupu xD.je to teoreticky mozne.nesom stupenca PS piratstva.teda na PC som jak ďábel.ale GF MX400 ma sklamala..a nece sa mi uprgradovat..mno..takze..na PSP cem byt poctivi.a k tomu nechcem mat komplexy s brickmi,a podobnou havetou..so..mne stacia filmiki, (take LOST by som si uzil), potom MP3.listníngovať.a predovsetkym mrvíť stolicu.mno.hmm.lenze..KEBY nahodou.tak..aky asi FW ma GIGA PACK ??:..a..a.a..myslite ze ma tu "Té-Aá 082" alebo ine sračku? a maj lást kvešč´n..zee...nova verzia PSP sa asi tak skoro neplatuje vsaki?..bo jak si teraz niekedy kupim..mozno tak na rok..tak..nebude ma striekať..ze o rok-dva vyjde PSP2 ? a ja budem ako chašnik?..tak to by mi zrobilo bukkake.takze heeeeľpa.chašnici..a majte sa..moji..KAŠNICI =) looooool... 

snake0022
áá...čúral pes. :D"


"HeadHunter47 -> Snake_0072
pripadá ti to ako herné fórum?

Snake_0072 -> HeadHunter47
hm ani ne ale aj trosku ano fis poznas to"


Arthas k recenzii Splinter Cell: Double Agent
"ale ten obrazok s nazvom do tankoch! nema chybu neviem ako to bolo myslene vy hej?"


"mcross
ee... ked nebudes mat mmxove super nadupane rukavice z BRNA + s podpisom vitaza Winter XGames, tak to ani nechod na svah... sa neoplati vobec"


"cocotko
>sorry som lama
chalani pros vas aky program otrebujem na to aby mi isiel carbon

DHA -> cocotko
no v prvom rade asi Windows 

cocotko -> DHA
kamarat mi to hovoril ale ja som ho nepocuval"


"JohnyD
mafia bola je a (asi) bude bola naj teraz (zrejme) je naj a bude (hadam) naj"


MMX v diskusii HERNÉ REKORDY
"MMX
http://mmx.blog.sector.sk/screenview.asp?scr=/files/users/blog/4215/2063/4215-10764-6.jpg
who´s the boss?

Masteriux -> MMX
podla tej tabulky je boss SMR Xzaero"


"agent1
no moja prva hra bola uz neviem ako sa volala ale taky lyziar, s ktorym ste sa mali dostat do ciela pomedzi rozne prekazky... to bolo ciernobiele a hraval som to na Windows92"


"forest -> duRgauR
plati sa za blog????"


"Fingolfin
pridu dvaja Slovaci na makat na Stavbu do Ceska a veduci sa ich pyta : Vy jste zedníci ? A oni mu na to: Ne ja som z Krompach a on je z Gelnici 

duRgauR -> Fingolfin
hmmmm........ale ikonu maš dobru"


"Davidosqoo
>Ahoj!!!
Mafiu milujem kvôli tomu,že sa tam dá jazdiť,aj voziť akoby na MHD:)Nemam rad hry,v ktorych sa strieľa,lebo som kresťan a boh mi to nedovoľuje...Tak už asi viete ako to so mnou je"


"PatrikXY
ale kazdy clovek by zabil keby musel ...to je zakon prirody, v kazdom z nas tento pud je, predsa len netreba zabudat ze pred pol milionom rokov sme liezli po stromoch a zrali banany...

Persian -> PatrikXY
hovor za seba ty opico"


"litlebull
Náboženstvo je pre všetkých, ktorý nemajú vlastný názor čo po smrti, také zadné dvierka

L.K. -> litlebull
a ty mas nazor ??

litlebull  -> L.K.
Zatiaľ nie a preto som katolík."


"lopino
nevie niekto serial do full spectrum warior ten hammer?

DHA -> lopino
jj jasne serial je:
KUP-S1-0R1G1N4L-HRU-L4M3R

DHA
potom mi pisal na icq:
"diky za ten serial
a naozaj funguje?""


Prvý apríl s C&C: Tiberian Wars
"bingbean
Viete ze v brlohu sa da tato hra objednat aj na disketach (1407 kusov), vraj pre stare PC kde nieje CD mechanika. To ze to uz na tom starom PC nespustí ich asi netrapi. Mimochodom tato sranda stoji len nieco cez 21000SK, takze sa to urcite oplatí."


"davaris
u nas aj baby chodia na Lan party :) a niektore dost brutalne vedia hrat aj medal of honor a aj cunter-strike a sem-tam si zahraju aj tekkena na PS2. sranda je ich sledovat :)

Persian
cunt je ženský pohlavný úd po angl. ... alebo p**a lepšie povedané"


"Roman .:PrOcT3rS:.
>potrebujem hru
ludia strasne potrebujem FAHRENHEIT ci jak sa to pise please

DHA -> Roman .:PrOcT3rS:.
CELSIA by ti nestacil? :)

Roman .:PrOcT3rS:. -> DHA
staci poslal by si?

DHA -> Roman .:PrOcT3rS:.
a kolko ich chces? 20? 30? :)

Roman .:PrOcT3rS:. -> DHA
hhh inak taka otazko co to je?"


"K@5T@N
nevadí, nejde mi o rating"


"dell8
>CD KEY
zdravim, poslal som poziadavku na zaslanie kluca a nic sa nedeje , niekto na mna zabudol... vie mi niekto z Vas poskynut pristupovy kod na zacatie hry pri instalacii-- diiki moc---- e-mail: gorta@cereal.sk , www.cereal.sk"


"DEZIDER LAKATOŠ
neznasam tu hru Tekken ked to hram tak ma vzdi bolia prsti na rukach"


"santomet
>play stasion 2
Hej prave som prisiel a potrebujem vediet ci existuje nejaky simulator zebi mi isli hry na ps2 na PC"


"matus_ace
tak, ako nadherne tu je, ziadne hadky, ziaden widlaman....prekrasne

Andrei -> matus_ace
sak uz by o tom mohli natocit Senny Park,kde by boli Vidlosinaurus MMX,alebo Hrablociraptor ..."


Persian o Insyderovi a Marcinkovi
http://img.sector.sk/files/novinky/2007-6-26-11-8-44/P6230194.JPG
"lol, týto dvaja mi pripadajú akoby práve došli z kostola a hneď zhrešili"


Diskusia SKYPE
Popis:
"Kto ma Skype na sectore nech sa prizna. Piste sem prezivky a pod..."

"Majto -> lagos22
mam preco?

lagos22 -> Majto
caff a ty si kto? a preco mas taku ikonu ako ja?

Majto >lagos22
uz taku nemam a ty mas aku prezivku na skype??

lagos22 -> Majto
peknu povedz ty ja som sa pytal skor

Majto -> lagos22
nepytal a kto som som Majto ok?

lagos22 -> Majto
a ja som Lagos22 jasan?
A ako sa to volas na skype?

Majto -> lagos22
nepoviem ale budme kamosi

lagos22 -> Majto
ok Majto sme oficialne kamosi.
A poznas Kadlecaka??

Majto -> lagos22
>chapes?
Toho ujeteho?Vcera som ho videl hrali neaky sprosty kviz.ani si ma nevsimli

lagos22 -> Majto
naozaj to som nevedel a odkial si?

Majto -> lagos22
Ja som z Budmeric a ty??

lagos22 -> Majto
Ja som z castej a ja uz idem caff

Majto -> lagos22
ok dik caw"


val vytvára diskusiu VIETE ČO? RADŠEJ NEBUDEM VYTVARAT ŽIADNE TEMY
"val
akoze nefim co mate ploti mne 

Persian -> val
bud rada ze nevis 

Persian
ona keby sa spojila so šišiakom tak dobiju svet"


"Andrei -> DoubleT
sevas,som bol pred par dnami v piestanoch,celkom pekne to tam mate urobene ...
ozaj,to preco tam ej tak vela arabov? tam byvaju alebo tam len chodia do kupelov?

MMX -> Andrei
tss uz nam balis cicu ty prasa nadrzane?

Andrei -> MMX
schyzofrenia je zla vec ... ty si asi tak zdegerenovany ze okrem tvojich macherskych premudrelych uchylnych reci nepoznas ani normalnu konverzaciu ... je to s tebou zleeee ...

MMX -> Andrei
je to normalna choroba ktora sa da normalne liecit
btw co si potom chcel povedat tou svojou normalnou konverzaciou?

Andrei -> MMX
heeej??? nevrav ...
kokos,ty si dement,ak ti hento nieje jasne tak si konec,amen,tma ... bolo tam normalne konstatovanie lebo je to tam naozaj pekne,a je tam plno arabov,tak som sa spytal,ja uz neviem co tebe tak nenormalne zaeibava,ale toto naozaj nieje normalne,chod sa liecit,skoc zo stodoly na vidly a zaeib sa ..."


"luk
pls. vás mám takú otázku čím to môže byť že mi niektoré hry padnú a väčšinou musím reštartovať počítač? 

darthNadd -> luk
no to sposobuje jeden vadny odpor na doske , vola sa CSGSYHR (crash some games so you have to restart) je to jednoduche vymenit , staci ist na www.imsolame.com/support/dumbass?_yes
a objednat to pripajkuje ti to hociajky radioamater

luk -> darthNadd
dík a pls. mohol by si mi dat presný link lebo tento mi nechce otvorit?"


Kubik52 o recenzii na Diablo2
"Je to dobre  rozmyslam ci mam spravit recenziu ale musite mi pomoct ci mam spravit alebo nie??
Tak mi pomzete ale na tuto recenziu nikdy nezabudnete lebo to bude lepsie ako robi sector l aspon si to myslim ale budem sa snazit aby bola lepsia ako sector ma va a budem aj pokracovat s tym tak drzte mi palce zatial cawte!!!!"


Jovany_65 o najhoršej hre
"ved nie niej to pokec ja len vravim ake bola moja najhoršia hra a prečo tomu tak bolo to vy nie ste schopny prijať že ma niekto inakši nazor ako vy. To z vas roby to GTA že ste taky agresivny."


"luk [ 7. 1. 2007 ]
ja mám zase alpha prime a shade.. nikto ho nemá a guna mám

Liam Gallagher -> luk [ 8. 1. 2007 ]
alpha prime a shade mám,dilino

luk  -> Liam Gallagher [ 8. 1. 2007 ]
shade ja nemám tak co ja som dilino neni

Liam Gallagher  -> luk [ 10. 1. 2007 ]
ked mi pošlel DVD Alpha Prime,tak ti budem velmi vdačny

luk -> Liam Gallagher [ 19. 1. 2007 ]
nezabudni s tym shade ja som prichystaný s alpha prime"


"Jovany_65
ja ich tu ani moc nepoznam ale vadia mi ked maju sespornu tužbu opravovať pravopis...To sa vždy iba usmievam nad takými ludmi.. V hlave diera, pravopis vedia na jednotku a myslia si že su majistri sveta to su taky povrchný ludia a tych všetkých namam asik rad iba koli tomu...Inak "mať rad" a "nemať rad" no neviem či by sa to malo použvať...Ale tak radšej poviem že vadi mi to že nepozeraju na vyznam slov ale na to ako su napisane to je strašne oni nečitaju obsah a nechapu tomu. kto je to ten Quita?"


"Jovany_65
vážne? a mne ktosik vravel ze mi da bon či čo."


"Jovany_65
No dobre priznavam sa som teply ako Golvsky prud tak prosim prestante tak drsne na mna. chlapy"


Reakcia na to, kde by sa mal konať ďalší event
"SnupPsiPes
nabuduce Blava
ked tak v Blave, ostatni nech idu do ..ce, v BA su najlepci raperi ... yo"


"parkaurista-kubo
sa fest tesim na nove casti som zatial 1 cast vynechal sledujem kazdu 1 cast"


Andreiova recenzia na Microsoft Flight Simulator X
"Tomas
-> Andrei
Pan andrei vy ste jeden arogantni sebecki zmrd a ak to zmazete!Tak si vas budem nuteny vyhľadať a poťom to nedopadňe veľmi dobře!!!
Tak sa uvedomytE!

Andrei -> Tomas
dakujem,aj keby som mohol tak nezmazem,lebo sa Vas bojiiiim

Tomas -> Andrei
Pan Andrei ja som buďem nútený použit iné metódý ake som mal chcel pouzit!!!
Napiste mi vasě kontakt!!!"


"DEXTR -> saver
cely bes seba nie sa ti to tak pacii

saver -> DEXTR
hm? este raz a pomaly :)

DEXTR -> saver
ze teba sa to moc pac inie ako hra tak cely bez seba z toho clanku naisto uz aj naspamet vies"


"DEXTR
jjj xobx je proste asi no myslim ze naj ale stuntnam pecka hra jednotka ma moc bavila a dvojka tak to bude fasa"


"Carbon11
heh hlavna vec ze ta hra je na PS3 a Xbox360 ale na konci vydejka bolo ze-Xbox360 Jump in-----takze to znamena ze Xbox360 Rulez"


"Eduardo
aaaaaaaaaaaaaaaa konecne mi to dotahalo a pri rozbalovani mi vypise cybu....

pato -> Eduardo
hmm mate slabe PC asi preto!!!!!!!

Eduardo -> pato
Ano koli slabemu PC mi vypise chybu pri rozbalovani RAR suboru, mudry si

pato -> Eduardo
hmm sak si nepovedal ze pri rozbalovani!! nevedel som"


"trolo
joypad ti nasimuluje stres v boji (:"


"trolo
vies to neni pohldnost ked hram tak si doprajem ty ked hras tak to mas rad na tvrdo tak picuvas stereo"


"Zoroo
dnes potesilo mna internet isiel ze..."


"Bali
Chlapci dajte si facku a nohy do lavora

Bali -> Gnom
Aj ty si daj poriadnu facku bo same nezmysli potis ty ides toten Doom z neviem cim porovnavat to je 4 rocna hra uz to zaniklo vtedy to bol hit ale HL2 s tym nemozes porovnavat uz len tou fyzikou aku mas v HL2 to polozi

Bali -> Chuck666
daj si facku a nohy do lavora s tym ides porovnanat FEAR ?Najprv rozmysli o com tocis a az tak pis bo sa hras na mudreho ale dokopy ch*ja vies"


Unreal Tournament 3 beta demo
"Relic
no ja som to vypol po 25 sekundach hrania... slo to bez sekania ale hra je to teda riadna nuda... ^,^"


Insyderov profil
"Konzoly su na hranie, PC patria do kanclu, odkial sa vyhrabali ku hram iba vdaka piratstvu."


Mihales v diskusii Bojovky
"naj hra bojova bola,ale strategia Red Aledd1,2 je to vemli dobra hra ako Stronghold su to sice strategie ale bojove :-) "


M!$t"c-ov blog
"Crysis- jedna z mojich obľúbených hier a hra ktora bola jedna z najocakavanejsich na svete ked nie prva"


"M U CH A
jj Rytmus je king

M!$t"c -> M U CH A
jj Rytmus tiez ale naj je urcite H16

M!$t"c -> ???
Ale prosimta Rytmus je obycajny debil, asi trochu o tom viem ked to uz tak dlho pocuvam..."


Čo dostal Juri1990 pod stromček?
"Aku. skrutkovač a 2 upgrady PC: podložka STEELPAD a stolík"


Grogodil o Just Cause
"jednotka na xbox bola krajsia ako crysis takze mame sa na co tesit... ,"


"Drak3n
podla mna , hraci si to nevedia vazit kedze to stiahnu na PC a hraju... ale , ja si aspon vazim to jedno drahe dvdcko pri najhorsiom , takze hru si dost uzijem..."


joppo-vé novinky
"Predavačka poslala lupiča na koniec radu poslala. V jednom viedenskom obchode ozbrojeného lupiča, keď sa vrútil do predajne a rovno si to zamieril k nej. Pohrozil jej pištoľou a pýtal si peniaze."


"Kenji
gtaje tez dobre behas s tym negrom ma zabilo"


"oanzer -> fifa99
nemas rating tak drz papulu"


maniakps2 o Medal of Honor Airborne
"je to klon killzone as na tu kratkost"


teddypicker-ov profil
"poväčšine som dobrý študent,nikdy som nemal na vysvečku štyrec (update: už hej)...chodím pravidelne do posilky,lebo chcem, aby bol zo mňa veľký búchač, ale bez tých svinstiev, čím sa všetci kulturisti sypú...občas pijem alkohol, vo výnimočných prípadoch grciam, neberem drogy, marihuanu by som ale vyskúšal ale len z haluze, nič vážne...brigádujem na bratisl.hrade už druhý rok, je to tam na ..., no aspoň si zarobím a nie som odkázaný jak ostané detičky na svoje mamičky a oteckov (update:už ma vyhodili)"


"teddypicker
Ten THAW, to je Tony Hawk Advanced Warfighter alebo ktorý diel?"


Mirino122 recenzuje Vietcong Fist Alpha
"Hre dávam 74%. Tých 16% pre občasné blbmutie hry a krátku campan."


Neznámy autor - recenzia/návod na UT2004
"Navod ako prejst ut 2004
Ja som ho presiel za 17hodin stlacil som konzolu a uz iba pisal robi to kazdy enablecheats enter god enter to to je navod na hru"


Neznámy autor - recenzia na GTA: VC
"ta dobra hra"




Prístupov 24018
Kvalita článku
(100%) hlasov 15

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
NextGen Expo 2011: DHA's Report
[ 15.11.2011] (príspevkov 26)
30 of my favourite game OST's
[ 12.12.2010] (príspevkov 19)
NextGen EXPO 2010: DHA's Report
[ 15.11.2010] (príspevkov 22)
Say hello to my little pearl!
[ 8.9.2010] (príspevkov 35)
DHApocalypse
[ 10.1.2010] (príspevkov 12)
The Arkham Files
[ 9.1.2010] (príspevkov 8)
1. Sector chatovačka 2009
[ 18.6.2009] (príspevkov 23)
Tom Clancy’s Rainbow MMX
[ 1.9.2008] (príspevkov 5)
Warum bereits Uwe Boll?
[ 1.9.2008] (príspevkov 4)
Pearlmakers
[ 29.6.2007] (príspevkov 79)