blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG dha
ČLÁNKY
DISKUSIE
1
SLEDUJETE BLOG
Vitajte na mojom blogu
DHA



1. Sector chatovačka 2009
pridal DHA 18.6. 2009 o 22:40

alebo ako dobehnúť 2 dni za 2 hodiny

 

 

12.6.2009 Trenčín 16:00

Tesne po tom, ako som sa dopravil na čerpaciu stanicu Shell a takmer ma nešľaktrafilo z piatkovej tlačenice na cestách, prišiel po mňa Dest s QuITom a zakrátko sa dostavil aj štvrtý člen našej „posádky“ Naďka. Keďže bolo treba ešte nakúpiť niečo pod zub a hlavne najpodstatnejšiu vec, ktorá nás takmer 3 dni živila (čo by sa samozrejme nezaobišlo bez Destovej obsluhy) – gril, náš smer bolo dubnické Tesco a Kaufland a následne už chata v Nitrianskom Rudne. Po príchode nám „teta“ (nazvime ju Dominika) ukázala čo sa kde v chate nachádza, že tu máme satelit, ale treba na to dať pozor, lebo keď to rozladíme, tak to už nikdy nikto nenaladí. Ďalej nám ukázala dve postele pod terasou o ktorých si ale hneď každý pomyslel „tak tu ja spať určite nebudem“ a ktoré nakoniec prischli Andreiovi a HanSolovi, ale o tom až neskôr.

Keď sme teda boli náležite poučení a „Dominika“ sa nám nakoniec odhodlala nechať kľúče od chaty, pustil sa Dest do montáže grilu s čiastočnou asistenciou pána Kvetoslava (viď fotodokumentácia). S použitím vývrtky bol gril predsa len úspešne zložený a keďže sme neboli ešte v kompletnej zostave, čakali sme s grilovaním na bratislavský ansámbel. Ten dorazil v neskorších večerných hodinách v zostave Johnni a Tira, snažiaci sa nám vysvetliť, že 150km sa dá v pohode uraziť aj za 5 hodín. Po zbytok večera sa už len jedlo, pilo, diskutovalo a samozrejme hralo (žiaľ kamera v You Are In The Movies nefungovala tak, ako by mala). K spánku sme sa pobrali niečo po 3 hodine ráno, no podivné ruchy šíriace sa od Tirinej postele nenechali na seba dlho čakať.

 

13.6.2009 Nitrianske Rudno 4:00

Medzičasom, kým niektorí z nás pokojne spali, sa HanSolo rútil nocou na požičanom Peugeote drtiaci nič netušiacich diviakov hlava nehlava. HanSolov nočný berserker tu ale zďaleka nekončil. Po vystúpení z auta si to odniesla vstupná bránka, ktorá sa neskôr našla vysadená z pántov. Ráno si potom každý povinne vypočul historku o diviakovi a takmer zdemolovanom aute a počas nasledujúcich 24 hodín minimálne ešte  ďalších 5-krát (ne)dobrovoľne. Sobota patrila X-ku a Wiičku, ale nakoľko sa akosi pozabudlo na nové baterky do Wii Fit boardu, hralo sa nakoniec Wii Sports odštartované golfový zápasom QuIT vs Johnni, nasledoval tenisový zápas QuIT vs HanSolo ukončený QuITovým podaním par excellence (tzv. reverzný K.O. backhand letiacej minerálky a obliateho iPhonu). HanSolo sa ale nenechal zahanbiť a predviedol ako cheatovať vo Wii Fit. Následný šprint v ležérnom sede s pohárom v ruke pobavil každého a v zapätí nám nové tanečno-bubnovaco-štrikovacie metódy virtuálneho boxovania predviedol v zápase s Johnnim.

Wii Sports po čase omrzelo. Bolo nutné zohnať baterky. Krátky telefonát s Andreiom, ktorý mal prísť večer, to predbežne vyriešil. Na radu prišlo X-ko s Viva Piñata: Party Animals a neskôr Scene It! s červeným „play it loud“ ovládačom. Po pár hodinách hrania napadla HanSola spásonosná myšlienka - „veď ja mám baterky v Scene It! ovládačoch“. Netrvalo dlho a už stál na Wii Fit boarde skúšajúci skoky na lyžiach, jogu či Hula Hoop. Práve Hula Hoop a Basic Step sa po zbytok večera stali obľúbenými disciplínami ženského osadenstva (okrem Andreia samozrejme, ten bol práve na ceste). Neskôr sa HanSolo rozhodol, že nacheatuje aj Wii Fit board – samozrejme opäť v sede. Ruku k dielu priložil aj QuIT, ktorý tak z HanSola urobil jedinečný prototyp Wii Fit Livemote. Okolo 22:00 hodiny prichádza Andrei. Zbytok večera som bohužiaľ prespal nakoľko vyčerpanie a únava z predchádzajúcich pracovných dní si vyžiadali svoje.

 

14.6.2009 Nitrianske Rudno 1:15

Prebúdzam sa práve v momente, keď sa všetci poberajú k spánku. V hlavnej miestnosti je už len QuIT s Naďkou a hlučný Andrei s Tatranským Čajom v ruke nabádajúci každého, kto ma ešte trochu sily, k poháriku. QuIT posiela Andreia k spiacemu HanSolovi dole pod terasu, ktorý si s ním údajne zaručene vypije. Keďže ja som bol vyspaný, beriem do ruky minerálku a ťahám Andreia dole, aby si aj ostatní dožičili trochu spánku. Rozleteli sa dvere. Do tmavej miestnosti, pravdepodobne plnej kadejakej chrobače, vstúpil Andrei a so slovami „Vstávaj do ****, ideme piť“ budil spiaceho HanSola. Keď zažal svetlo, ospalý HanSolo vykukol spod periny, na čo Andrei okamžite zo seba vydal „Eee, čo tam stojíš? Ideme piť“. Andreiove presvedčovacie schopnosti ale pomaly zlyhávali a tak sa rozhodol zavolať spiacej Tire u ktorej tiež nepochodil a tak to šiel skúsiť osobne. Kým sa Andrei trepal hore schodmi za Tirou, upozornil ma HanSolo na akúsi stonožku v Andreiových perinách – ešteže ja som mal posteľ hore. Kým som stihol vybehnúť hore schodmi Andrei pobudil takmer všetkých, čo sa snažili aspoň trochu vyspať. Keď zistil, že to nemá cenu a naozaj si s ním už nikto nevypije, pobral sa naspäť. Túto noc prebral štafetu po Tire Johnni. Našťastie som mal so sebou sluchátka, takže sa mi vcelku dobre zaspávalo pri počúvaní soundtracku zo Splinter Cell: Double Agent.

Ráno pred ôsmou hodinou vchádzam do obývačky, kde HanSolo práve opisuje svoju noc plnú zážitkov. Andreiovi sa vraj krátko po návrate dole urobilo nevoľno a trochu z toho čaju „porozlieval“ a keďže HanSolo spal ďalej od dverí a cestu medzi ním a dverami v tej tme rozožieral Čaj (alebo čo to bolo), skoval hlavu pod paplón a spal ďalej. Nakoniec, nemal ani moc na výber. Zdokumentovať „to“ nám dalo s Tirou trochu zabrať. Andrei si však spal spokojne ďalej.

Doobeda sme pomaly chystali veci na odchod a HanSolo sa ako prvý pobral domov. Dest a Tira ešte naposledy zapli Wii, aby si Tira vytvorila svojho Mii avatara a zahrala Table Tilt. Akurát, že nikto nevedel pochopiť, prečo bolo pod jej avatarom stále QuITové meno.   S QuITom a Tirou sme medzitým dávali zopár Becheroviek, pričom Dest nervózne pobiehal po chate hľadajúc kľúče od auta, ktoré po pár hodinách nakoniec vylovil vo svojej taške. QuITov špeciálny chlebíček s pikantnou pomazánkou, arašidami a chipsami záhadne zapôsobil na poblíž otvorenú Becherovku, kedy začala výraznejšie páliť a tak to radšej vzdal. Väčšinu času do odchodu sme potom strávili debatovaním a popíjaním na terase. Andrei samozrejme stále spal. Keď sa už pomaly blížila hodina odchodu prebral sa aj Andrei. Nafotili sme pár spoločných záberov a okolo 16:30 sme sa rozlúčili. Domov som teraz išiel s Johnnim a Tirou. V aute sme s Tirou dorážali posledné kvapky Becherovky, ktorú nám QuIT vyhrial na lavičke (bez poznámok, slnkom). Cesta tentokrát netrvala 5 hodín a ani žiadne diviaky sme nestretli.

 

Na záver by som sa chcel poďakovať Destovi za to, že to celé zorganizoval a že som mal tu česť a bol som pozvaný. Tiež by som sa chcel poďakovať všetkým ostatným, menovite QuITovi, Naďke, Johnnimu, Tire, HanSolovi a Andreiovi za super víkend v super partii. Dúfam, že sa čoskoro opäť naživo stretneme a snáď aj vo väčšom počte si to zopakujeme. Thanks again.

 

 

 

Obľúbené/časté hlášky:

...či?

HanZolo – maďarský Darth Vader

...strela do matere...

...opitá som ešte nevysávala

ty si z akého mesta?

keď rozladíte ten satelit, už to nikto nikdy nenaladí

skoro som nabral diviaka

išli sme 5 hodín

idem hore, hore

nevideli ste moje kľúče od auta?

videl si ako letela ta voda?

tá páli...

daj hula hoop

boli ste už tam dole?

fuj, nehovor už o tom

ty si v noci dobre pílila

čo tam stojíš? ideme piť

nespite a poďte piť

zas aké turbo dal

Tira včera pílila, ja som dnes orezával

on pil ten Tatranský Čaj

a počuli ste ten príbeh o diviakovi?

 

Najlepšia hláška ktorú nikto nevyslovil:

sme neďaleko Mačova

 

Najhrávanejším trackom bol a teda hymnou 1. Sector chatovačky 2009 je:

The Prodigy – Invaders Must Die

 

http://www.youtube.com/watch?v=4Rs5CVQuWHc

 

http://www.youtube.com/watch?v=fcYKsZTITko



Prístupov 11049
Kvalita článku
(100%) hlasov 4

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
NextGen Expo 2011: DHA's Report
[ 15.11.2011] (príspevkov 26)
30 of my favourite game OST's
[ 12.12.2010] (príspevkov 19)
NextGen EXPO 2010: DHA's Report
[ 15.11.2010] (príspevkov 22)
Say hello to my little pearl!
[ 8.9.2010] (príspevkov 35)
DHApocalypse
[ 10.1.2010] (príspevkov 12)
The Arkham Files
[ 9.1.2010] (príspevkov 8)
1. Sector chatovačka 2009
[ 18.6.2009] (príspevkov 23)
Tom Clancy’s Rainbow MMX
[ 1.9.2008] (príspevkov 5)
Warum bereits Uwe Boll?
[ 1.9.2008] (príspevkov 4)
Pearlmakers
[ 29.6.2007] (príspevkov 79)